Farm Mac har under 18 år arbetat med Skåne som bas med mobil, flexibel och kostnadseffektiv teknik för lagring och hantering av spannmål. Vi har under årens lopp levererat maskiner och utrustning till nöjda kunder i Sverige och utomlands.  Vi har kontor utanför Landskrona och i Hörby, lager på Haölmstadgården utanför Svalöv.

Vi representerar tillverkare som samtliga är ledande i sina nischer i Europa utöver vårt eget varumärke Grain Saver. Detta borgar för hög kvalitet samtidigt som vi kan hålla modesta priser genom att vi i stor utsträckning säljer direkt till slutkund.

Vi arbetar nära våra kunder och eftersom vi är lantbrukare så tänker vi som lantbrukare vad gäller service och backup: Vi kräver att de maskiner och system som vi tillhandahåller ska fungera klanderfritt och göra ett bra arbete i praktisk drift. Vi arbetar därför nära leverantörerna i ett ständigt förbättringsarbete för att alltid kunna tillhandahålla den smartaste och mest genomtänkta lösningen för dig.

Hos Farm Mac kan du alltid nå Krister eller Per, vi är ett litet kundorienterat företag som alltid håller vad vi lovar. Välkommen du också som kund!

Krister Wiengren och Per Christerson

 

Kontor Landskrona

Per Christerson
Alfahills Gård, Tågarpsv. 369
261 76 Asmundtorp
Sweden
GSM: +46-70-3216262
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
Krister Wiengren
GSM +46-733335130
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.