Grain Saver överlastningsvagn 24,5 Premium till Nya Zealand

Farm Mac exporterar Grain Saver vagn till Nya Zealand

Farm Mac har tidigare sålt slanglagringsteknik till Myanmar i Asien. Nu har företaget sålt den första Grain Saver överlastningsvagn 24,5 Premium till Nya Zealand.

Lyckad satsning på Rumänien

Lyckad satsning på Rumänien

Rumänien är en av Europas största jordbruksländer. Farm Mac har under de senaste 10 åren sålt i storleksordningen 25 maskiner och levererar slang till ett antal större kvarnar och privata större jordbruk.

Pedrotti lägger stort

Italiensk mobiltork med artificiell intelligens

Italienska Pedrotti har de senaste åren utvecklats från att tillverka enkla, knappstyrda mobiltorkar till att tillverka högteknologiska produkter. Nu tar man teknikutvecklingen till nästa steg genom att introducera AI för optimering av förbränningsprocessen.

gs-12 kompakt överlastningsvagn

Farm Mac lanserar kompakt överlastningsvagn

Skånska Farm Mac kompletterar nu sin vagnsserie Grain Saver med den kompakta modellen GS-12. Med sin lastvolym på tolv kubikmeter ska GS-12 effektivisera tröskningsarbetet på gårdar och för maskinstationer i skogs- och mellanbygd.

krampe thl 25

Guldkant på arbetslivet

Nyligen köpte Urban Wadell traktorn JCB 4220 och flakväxlaren Krampe THL 25. Numera åker han bekvämt och snabbt till grävarbetsplatserna i närheten.

Pedrotti mobila torkar

Maskintillverkning Pedrotti

Mobil tork – för den som vill ha flexibilitet

Stor kapacitet med torkning till liten kostnad per ton i kombination med en flexibel lösning där det finns utrymme för att såväl bygga ut som att avveckla är några av fördelarna med en mobil tork.

farm mac sopborste

Sopa utan damm

Det vanligaste förekommande är antagligen sopborstar som roterar, men på senare tid finns det alternativ. Fasta borstar att koppla till lastare, redskapsbärare eller truckar är snabbare att använda och dammar mindre.

krampe big body

Proffsvagnar till lantbruket

De större lantbruken och maskinstationerna har börjat intressera sig för ordentliga vagnar med kvalité och finesser. Tiden då gamla lastbilar byggdes om för att passa lantbrukets traktorer verkar vara helt förbi.

Krampe ny tippvagn

Krampe lanserar ny tippvagn

Det tyska företaget erbjuder nu 30,5 tums däck och två olika flaklängder till sina Tandem-halfpipe tippvagnar.

Fabrikbesök februari Pedrotti

Fabrikbesök februari Pedrotti

En större delegation svenska lantbrukare åkte ned till Italien i februari för att kolla på smarta, enkla, kostnadseffektiva och robusta lösningar för spannmålshantering.