Flexiwalls nu redo för marknaden!

Det har länge saknats bra flexibla och mobila och flyttbara väggar på marknaden. Likaså har det länge varit ett problem att kunna försluta planlager för att utnyttja hela denna lagringsvolym. Farm Mac har arbetat med att finna en lösning på detta och nu har vi äntligen fått klart tester och utprovning av våra nya väggar som tillverkas av Schmelzer i Tyskland.

Väggarna byggs i trapetzoid metall och med kraftig bottenplatta. Dessa kommer att säljas i två versioner; en för mittenvägg och en för yttervägg som fungerar både som höger och vänsterversion. Med en finurlig förankringslösning förankras dessa i befintliga väggar och mot varandra. Väggarna finns med öppningsluckor i de fall dessa ska användas för förslutning av planlager; dessa kan öppnas och spannmålen kan rinna ut till dess att trycket lättat så pass att väggarna kan flyttas.

Flyttning sker med lastpallar. Antalet tillval kommer successivt att öka för denna produkt som vi tror kommer att ersätta otympliga L-stöd eller hemmakonstruktioner. Som vanligt har vi fokus på den expanderande, effektiva bonden som vill slippa kludd och som behöver rationell teknik.

Flexiwalls, flyttbara väggar Flexiwalls, flyttbara väggar Flexiwalls, flyttbara väggar Flexiwalls, flyttbara väggar