Jörgen Sturesson Rönnås Sjöbo

Farm Mac har specialiserat sig på att tillsammans med kunderna göra om ekonomibyggnader till planlager. Det kan vara äldre logar, stallbyggnader eller maskinhallar med eller utan gjutet golv. Att rusta upp en äldre byggnad är en stor kostnad och ger gårdarna en charm och trevnad men ofta inte ekonomisk återbäring genom att bara rusta upp ytan på byggnaderna. Vi försöker utnyttja innandömet i befintliga byggnader till spannmål, maskinlager eller utrymme att hyra ut så kan vi få förenat nytta med nöje i en renovering av äldre hus men framförallt att få en vettig återbetalning på en upprustning av en äldre byggnad.

Läs mer...

Lagringslösning i rundloge

Delinstallation i rundloge där väggar med 5 m lagringshöjd följer byggnad samt centralt orienterad större spannmålstork.

Designen innebär att kunden kan bygga en motsvarande ficka på andra sidan i framtiden. För uttagning med lastare. Lagringsvolym ca 400 ton.

Läs mer...

planlager med kylning av spannmål

Planlager med möjlighet till kylning av spannmål. På enheten finns annan tork och anläggningen används huvudsakligen för slutförvarning av spannmål.

Anslutning utvändigt med nedgrävda PVC kanaler. Utomhusfläkt. Till kunden har liknande lösningar levererats tidigare till annat planlager.

Läs mer...

Fler artiklar...