Grain Saver är varumärket för högkvalitativa maskiner för logistik och spannmålshantering. Det är ett resultat av ett samarbete mellan Farm Mac i Sverige och EURO BAGGING i Holland/Tjeckien. All desgn och produktion sker under vår kontroll. Vårt mål är att tillhandahålla tillförlitliga maskiner, med hög kapacitet till rimligt pris.
gs överlastningsvagnar med tröska

Överlastningsvagnar är en teknik som används världen över för att strömlinjeforma skördesystem. Farm Mac har sålt mer än 200 överlastningsvagnar och har arbetat med tekniken i 15 år. Nu har vi samlat all denna erfarenhet och byggt precis den vagn som vi vet att du som kund vill ha!

slangläggare grain saver d-9

Grain Saver D-9 med slanglagringskapacitet på ca 200 ton/h. En välbyggd slangläggare designad och utvecklad av oss själva för svenska förhållanden.

spannmålsuttagare grain saver koyker med gs-16,5 fältvagn

Grain Saver uttagare Koyker med marknadens största uttagskapacitet. Professionell modell för storskalig verksamhet med en uttagskapacitet på över 200 ton i timman. Utprovad och utvecklad i samarbete med Farm Mac. Med vändbar utlastningsskruv samt automatisk upprullning av slang.

siloslangar

Spannmålsslangar i olika storlekar och dimensioner direkt från fabriken i Tjeckien, mätutrustning och förseglingsutrustning och allt som du behöver för din slanglagring.