JEMA AGRO

effektiva lösningar på spannmålslagring

Farm Mac har sedan 2011 haft med JEMA i sortimentet för att kunna erbjuda effektiva lösningar på spannmålslagring inomhus. JEMA är ett familjeföretag som ägs av tredje generationen Pedersen och är beläget i byn Sahl på Jylland.

Vid projektering av stora projekt i Europa så har JEMA och Schmelzer produkter sedan många år kombinerats på effektiva sätt. Speciellt tippgropar, elevatorer, readlers/transportörer med fördelare till stora planlager.

JEMA har funnits på Svenska marknaden i många år och har service och kunskap om svensk spannmålshantering. JEMA många olika lösningar på spannmålstransport inom lagret gör deras maskiner mycket lämpliga att knyta ihop med Pedrotti- och Schmelzers-produkter för att få enkla och kostnadseffektiva helhetslösningar. JEMAs nya tippgrop Drypit kan sänkas ner som en egen enhet i en grop och är en billigare lösning än de traditionella groparna i betong eller med gjutna sidor. Denna kan också installeras utomhus för den som så önskar och finns i både körbar och gåbar version. Hör av er till oss för förslag på en lösning som passar dig optimalt och som sänker dina kostnader samtidigt som kapaciteten ökar!

Projektering

Ritningar, pdf

Jema ritningar Jema ritningar Jema ritningar Jema ritningar

Produktkatalog, pdf

Jema Produktkatalog, pdf

Jema Produktkatalog

Företaget JEMA AGRO utvecklar, konstruerar och levererar kompletta transportörsystem för spannmål, fröer och mineralgödsel. Produktsortimentet består bl.a. av skop- och kedjeelevatorer, kedjeredlerer och bandtransportörer.